Un home ha estat detingut la tarda d'aquest dimarts després de matar de diverses punyalades la seva parella a Ciutat Lineal, a Madrid, en presència de les seves filles menors d'edat.

Els fets han passat cap a les 18.40 hores en el número 15 del carrer Juan Pascual, segons han informat fonts de la Direcció Superior de Policia de Madrid i d'Emergències 112  de la Comunitat de Madrid.

Diverses punyalades al pit i l'abdomen

La dona, de nacionalitat paraguaiana i de 31 anys, ha patit diverses punyalades al pit i l'abdomen. Diversos veïns l'han atès en un primer moment al portal de l'edifici i han iniciat les tasques de reanimació cardiopulmonar.

A l'arribada al lloc dels serveis d'emergència, els sanitaris del Summa-112 han prosseguit amb aquestes maniobres encara que finalment només han pogut confirmar la mort.

La seva filla de 8 anys ha trucat al 112

Una de les seves filles, de vuit anys, ha trucat al 112 per alertar de l'agressió. Estava, juntament amb la seva germana de deu anys, al portal de l'edifici quan han arribat al lloc els serveis sanitaris.

Ambdues han hagut de rebre assistència per part de psicòlegs del Summa-112, que s'han fet càrrec de les menors en espera que algun familiar se'n fes càrrec.

La seva parella, un equatorià de 43 anys, ha estat arrestat com a presumpte autor de l'apunyalament mortal. Segons les primeres informacions, figurava en el Sistema de Seguiment Integral en els casos de Violència de Gènere.