Un home de 35 anys s'ha lliurat a la Policia Nacional de la Comissaria de Jerez per confessar la mort del seu pare, de 56, que va tenir lloc durant una forta discussió al domicili en el qual convivien tots dos

Segons han explicat fonts policials, el presumpte homicida es va presentar a la Comissaria cap a les 21.30 hores d'ahir dimarts manifestant que havia matat el seu pare després de colpejar-lo al cap amb una barra de ferro.

La Policia va trobar el cos de l'home al terra de l'habitatge

 

Efectius policials es van desplaçar a l'habitatge, al carrer Jorge Manrique de la barriada d'El Agrimensor, per comprovar la veracitat d'aquest testimoni. Una vegada allà van comprovar com en efecte un home jeia al terra de l'immoble, posant els fets en coneixement dels serveis sanitaris, que van certificar la mort de l'home.

Segons va narrar el presumpte homicida, l'agressió es va produir el dilluns 28, si bé serà l'informe forense el que hagi de determinar ara la data i hora de la mort. L'individu es troba en dependències del Cos Nacional de Policia a l'espera de la conclusió del corresponent atestat, moment en què passarà a disposició judicial.