El Juan és un home que ha matat a cops de puny i puntades de peu una nena de dos anys perquè "no el deixava estudiar tranquil".

Mata d'una pallissa la seva fillastra de dos anys

Juan Gerado Paz va assassinar la seva fillastra, Albigail Luna, de dos anys, perquè l'estava molestant i no el deixava concentrar-se per estudiar. Els fets van passar el 18 d'octubre a San Miguel de Tucumán, una ciutat d'Argentina i el judici es va celebrar aquest divendres.

Abigail Luna / Cedida

Albigail Luna és una nena de dos anys que ha estat assassinada pel seu padrastre perquè "no el deixava estudiar tranquil" / Cedida

"No el deixava estudiar tranquil"

Gerado vivia amb la seva nòvia i les seves dues filles, una d'elles, Albigail. La petita estava jugant al pati de casa i l'assassí estava molest perquè "no el deixava estudiar tranquil" i, de cop i volta, li va donar una bufetada i, seguidament, li va començar a pegar fins que la va matar.

Quan la mare de la nena va veure que la seva parella li estava pegant una brutal pallissa, va intervenir per intentar-los separar, però, lamentablement, no va poder fer res per salvar-li la vida. En veure com estava de greu, immediatament, va avisar a emergències i se la van emportar a l'hospital, on posteriorment va morir per un traumatisme ocasionat pels cops del seu padrastre.

Pena de 25 anys de presó

Juan Gerado Paz va reconèixer els fets i complirà una pena de 25 anys de presó per l'assassinat de la seva fillastra. Segons explica la mare de la petita, era habitual que Paz maltractés la seva filla i "li prohibia explicar-li a la seva família i que no el va denunciar abans perquè li tenia por".