Un home ha matat a la nova parella de la seva exdona tallant-li els genitals i després s'ha suïcidat a Vigo (Pontevedra).

Un crim passional

Un home de Vigo de 50 anys que va morir en el matí d'ahir dimecres després de llançar-se des del pont de Rande és la persona que buscava la Policia portuguesa per presumptament assassinar poques hores abans un altre home a Ponte da Lima, a 40 quilòmetres de la frontera de Tui, mutilant-lo genitalment.


Tot apunta que la motivació del crim és d'origen passional, atès que l'home assassinat passava uns dies en una casa llogada a Gondude amb una dona amb la qual mantenia una relació i que era l'exdona del suïcida i presumpte assassí. Aquest hauria posat un geolocalitzador al vehicle de la seva ex per saber la localització exacta de la dona.

La dona va poder fugir de l'agressor

Va ser en aquesta casa, en la qual portaven instal·lats unes dues setmanes, on precisament va ser trobat a primera hora d'ahir dimecres el cadàver amb els genitals mutilats i marques de diferents agressions. La dona, de Vigo i d'uns 40 anys, malgrat estar lligada de mans amb cables elèctrics i, pel que sembla, haver de presenciar l'assassinat, va poder fugir de l'agressor i amagar-se en una casa veïna.

La dona, que va ser traslladada a un hospital, és qui va indicar que l'assassí era el seu exmarit, segons fonts de la Policia portuguesa citades per la premsa lusitana, que no va acceptar el final de la relació, segons el seu testimoni.

Punte de rande -Salvament Marítim -EFE

Un home ha assassinat la nova parella de la seva exdona mutilant-lo els genitals i després s'ha suïcidat tirant-se del pont de Rande de Vigo / EFE

Dos pescadors van donar l'avís del suïcidi

Després de cometre presumptament el crim, el suïcida hauria partit cap a Vigo amb el seu propi cotxe, un vehicle d'alta gamma que va deixar sobre el pont de Rande, des del qual es va precipitar al buit poc abans de les nou del matí.

Dos pescadors van avisar del succeït desplaçant-se fins al lloc un helicòpter i una patrullera de Salvament Marítim que van localitzar sense vida a l'home.