Un home ha assassinat brutalment el seu millor amic disparant-lo amb un rifle a la cara en donar-se compte que la seva dona li estava sent infidel amb ell. 

30 anys de presó per matar el seu millor amic

Els fets van passar a finals del mes de gener a Gales, una ciutat del Regne Unit i, quasi deu mesos després, ha sortit la sentència: 30 anys de presó per un home que ha matat el seu millor amic perquè la seva dona l'ha estat enganyant amb ell. Andrew Jones, de 53 anys, feia més de 25 anys que era amic de Michael O'Leary, de 55, la seva víctima.

Andrew Jones / Twitter DyfedPowys

Un home ha matat el seu millor amic disparant-li un tret a la cara perquè la seva dona li estava sent infidel amb ell / Twitter DyfedPowys

L'assassinat va ser premeditat, ja que Jones es va adonar que la seva dona li estava sent infidel amb Michael O'Leary, el seu amic de tota la vida. Es va fer passar per Sian Rhiannon, la seva dona, i li va enviar un missatge per reunir-se amb ell i, quan el va veure, immediatament li va disparar un tret a la cara amb un rifle.

L'enganya amb el seu millor amic

Per si no fos poc, va pujar el cadàver del seu amic al cotxe, el va cremar i va tirar-lo al riu per fre creure a tothom que O'Leary s'havia suïcidat. No obstant això, els agents van obrir una investigació i el van acabar enxampant i, a més, Sian Rhiannon va reconèixer que estava mantenint relacions sexuals amb O'Leary i que "feia temps que estaven tenint problemes matrimonials i que l'estava enganyant però que seguia estimant a O'Leary, tot i la seva aventura amb Jones".

Tot i que Jones va negar-ho tot, la justícia l'ha acabat acusant d'un delicte d'assassinat amb violència i s'enfronta a una pena de 30 anys de presó.