La Guàrdia Civil de Navarra ha detingut a un home de 47 anys, veí de Castejón (Navarra), per un presumpte delicte de maltractament animal. L'home ha estat identificat i localitzat després que unes càmeres de vigilància el gravessin matant l'animal.

Mort d'un tret d'escopeta

El personal de seguretat d'una empresa va alertar els agents de la Guàrdia Civil quan van veure per les càmeres de seguretat com un home baixava d'una furgoneta amb un gos, li disparava un tret i després el tirava al riu Ebre arrossegant-lo per una de les potes.

Encara no s'ha trobat el cos del gos

El Seprona va dur a terme una investigació sobre el cas i, el mateix dia dels fets, va intentar localitzar el cos del gos sense èxit. A la zona on va passar tot sí que es van poder recuperar el cartutx d'una escopeta i restes de la sang de l'animal.

L'endemà el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) va ajudar en la cerca del gos, tot i que tampoc van poder trobar-lo. Tot i això, es va poder localitzar l'autor dels fets gràcies a les imatges d'una càmera de seguretat i a la col·laboració ciutadana.