Una mare de Colorado que va demanar donacions per cobrir els tractaments mèdics de la seva filla de set anys que, suposadament, tenia una malaltia terminal, ha estat acusada d'assassinat. Per exemple, la Fundació Make-A-Wish, que concedeix desitjos a nens críticament malalts, va pagar al voltant de $ 11.000 per una festa de disfresses.

Kelly Renee Turner, de 41 anys, va ser acusada dilluns de 13 càrrecs criminals que inclouen abús infantil, robatori i frau caritatiu per la mort de la seva filla. L'acusació formal al·lega que Turner va causar la mort d'Olivia Gant el 2017, no les múltiples malalties que la mare va afirmar que la nena tenia, informa The Guardian.

Una fundació que concedeix desitjos a nens malalts va pagar $ 11.000 per una festa de disfresses

 

La causa de la mort d'Olivia no va quedar clara immediatament. Originalment es va atribuir a insuficiència intestinal. El seu cos va ser exhumat l'any passat i l'autòpsia no va trobar evidència física d'aquesta malaltia o altres afeccions que Turner va afirmar que patia la nena, inclòs el trastorn convulsiu i l'acumulació de líquid a les cavitats profundes del cervell. La mort d'Olivia ara apareix com indeterminada.

Els investigadors asseguren que Olivia havia estat utilitzant un tub d'alimentació i va ser ingressada el juliol del 2017 al Children's Hospital de Colorado, on els metges van dir que la seva nutrició era deficient.

Un metge va dir als investigadors que Turner volia retirar tota l'atenció mèdica i l'alimentació artificial de la seva filla perquè la seva qualitat de vida "era molt dolenta". El metge també va explicar que la mare va insistir a firmar una ordre de "no ressuscitar" la seva filla.