Un home de 38 anys ha estat detingut a l'estat de Florida (Estats Units) acusat d'haver assassinat els seus quatre fills d'entre 1 i 10 anys i la seva parella, la mare dels petits, una dona de 32 anys. A més a més, segons ha explicat la policia del comtat de Marion, l'home va amagar durant sis setmanes els cossos dels nens i de la seva mare.

La denúncia de la desaparició de la dona i dels seus fills la va fer la mare de la dona. Va assegurar a la policia que feia sis setmanes que no veia a la seva filla ni als seus néts. Just l'endemà de la denúncia, el diumenge 15 de setembre, els agents van trobar el marit i pare de família, Michael Wayne Jones Jr al comtat de Brantley, que havia tingut un accident de trànsit.

Portava el cos de la dona al cotxe

Quan la policia va examinar el cotxe hi va trobar les restes mortals de la seva parella. Ell mateix va confessar el crim i va acompanyar als policies fins al lloc on havia amagat els cossos dels quatre menors d'edat. La policia espera les proves forenses per confirmar que es tracta dels cossos dels quatre nens, però totes les informacions ho confirmen de manera no oficial.

Va amagar els cadàvers dels fills i de la dona

Arran de la seva declaració i confessió, la policia de Marion ha detingut a l'home acusat dels cinc crims. Els investigadors consideren que Jones Jr va matar les víctimes en un domicili familiar situat a Marion i que va guardar els cossos a casa i la seva furgoneta durant diverses setmanes abans de traslladar-los al comtat de Brantley, també a Florida.