Un home de 51 anys de Chesire, Regne Unit, ha matat la seva dona a cops. La dona, de 49 anys, va rebre fins a 30 estocades amb una barra de metall que li van obrir un forat al cap.

David Promphret ha confessat en el judici que va perdre els estreps amb la seva dona, que patia diverses malalties mentals, entre elles trastorn de l’espectre autista, i havia passat per un llarg tractament de càncer, segons informa el Manchester Evening News.

La dona no era estable mentalment

Els fets van passar després d’una baralla, que va començar amb una discussió entre la parella i va acabar amb Ann Marie Promphet carregant contra la seva filla Megan, de 18 anys, arribant-li a dir “escòria gorda”. Va ser aleshores quan l’home va atacar la seva esposa amb una barra de metall i li va propinar 30 cops al cap.

Mentides a la policia per encobrir l'assassinat

David Promphet, lluny de demanar ajuda a la policia i assistència sanitària, va decidir fer veure que no havia estat amb la seva dona i li va enviar diversos missatges al mòbil: “estàs bé?”, “on ets? Estic preocupat”. Al cap d’una estona, va trucar els serveis d’emergències dient que havia trobat Ann Marie a uns estables de la seva propietat “en un toll de sang i amb trossos de cervell a la paret”.

Sense remordiments i victimista

Quan les autoritats van arribar al lloc dels fets, s’hi van trobar un David Promphet confós i aparentment devastat, tot i que, tal com apunta el fiscal del cas, Gordon Cole, “no va plorar en cap moment”.

L’advocat de l’acusat assegura que Promphet va “perdre el control”, ja que havia viscut durant molt temps amb una dona de “caràcter volàtil i canviant” i, de vegades, “propensa a la violència”. És per això que l’acusat es declara innocent d’haver assassinat la seva dona.

El fiscal, però, no és del mateix parer i demana que se’l condemni per assassinat.