Una dona ha estat acusada de matar a cops el seu fill d'un any en enfadar-se perquè havia tacat el bolquer, a Geòrgia.

Trinity Pittman de Palmetto s'enfronta a càrrecs d'assassinat i crueltat infantil per la mort del seu fill de 20 mesos, Conner Perry. Pittman, de 23 anys, va portar al seu fill a la sala d'emergències divendres a la nit i li va dir al personal mèdic que havia resultat ferit després de caure d'un trampolí.

La dona els va dir als metges que el seu fill havia caigut d'un trampolí

 

El personal va començar a sospitar i va informar els agents que les lesions no derivaven d'una caiguda. El seu abdomen era ple de sang i els seus pulmons s'estaven omplint de líquids. A més, la policia va entrevistar la mare i el seu nòvio, Jeremy Davis, de 24 anys, i els seus relats dels fets no van coincidir.

Més tard, Pittman va admetre que ella havia mentit sobre que Perry havia caigut d'un trampolí i va confessar que estava enfadada amb el seu fill perquè havia tacat el bolquer. També va admetre davant de la policia haver colpejat el seu fill diverses vegades després que no li fes cas, moment en què Perry va caure a terra i es va colpejar el cap.

Pittman se'n va anar a treballar hores després de l'episodi i va deixar el seu fill i la seva filla de 4 anys a càrrec del seu nòvio. Més tard, Davis va trucar a Pittman i li va explicar que Perry tenia problemes per respirar i estava vomitant, per la qual cosa va tornar a casa i el van portar a un hospital infantil d'Atlanta, on finalment va morir.