Un home de la República de Komi, a Rússia, haurà de passar 20 anys a presó després d'haver estat condemnat per dos delictes d'assassinat. Va passar no fa ni un any. El 6 d'octubre de 2018 estava amb un amic seu bevent alcohol quan, sense saber-ne els motius, va atacar-lo amb un ganivet. El va cosir a ganivetades i el seu company va acabar morint per les greus ferides.

Una selfie amb el cadàver

Quan l'home ja estava mort a terra s'hi va fer fotografies amb el mòbil. Li va robar un parell d'electrodomèstics de casa i el mòbil de la víctima i va marxar deixant-lo allà. Ja al carrer, després de caminar una bona estona, i també sense motiu aparent, l'home va apunyalar un vianant que no coneixia de res. La segona víctima també va morir a l'acte.

L'home, lluny de marxar cap a casa, va entrar en un restaurant de la ciutat de Vorkuta i va seguir bevent. Allà va ensenyar les imatges d'ell amb el cadàver del seu amic i del vianant, però ningú li va fer cas. Quan va seguir mostrant-se violent els responsables del restaurant van trucar a la policia i el van detenir.

La prova per tancar-lo 20 anys

A comissaria va ser quan es va descobrir tot. Tal com detalla el mitjà local Komiinform, els policies van trobar les imatges al mòbil del detingut i van veure que s'havia fet selfies amb els dos morts. Va quedar detingut per un doble homicidi. Aquesta setmana, després del judici, l'home ha estat condemnat per les dues morts a més de 20 anys de presó.