Agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, han detingut a Barcelona un fugitiu de nacionalitat pakistanesa a què li constava una ordre de detenció emesa per la Fiscalia de Frankfurt (Alemanya) per un delicte d'homicidi. 

Va matar un compatriota seu

L'arrestat era buscat per uns fets ocorreguts el passat any a la ciutat alemanya de Bad Homburg vor der Höhe. El detingut va colpejar amb una destral amb una força desmesurada, i diverses vegades, al cap i al coll d'un amic seu, de la mateixa nacionalitat, en un alberg. L'home s'enfronta a 15 anys de presó.

L'home es va escapar del país i es va amagar a Barcelona, on va començar a treballar en un restaurant del Raval. Agents de la Policia Nacional i en col·laboració d'agents de la Guàrdia Urbana es va resseguir els seus passos a Barcelona fins que va poder ser localitzat i detingut.

Es va voler amagar de la policia en un magatzem

En el moment que els policies van entrar al restaurant, l'home es va amagar en un magatzem. Després de fer diverses gestions, es va poder comprovar que l'home treballava al restaurant amb una identitat falsa. 

Després de ser detingut, ara haurà de ser traslladat a l'Audiència Nacional i d'allí s'haurà de decidir si s'extradeix a Alemanya, on serà acusat d'homicidi i podria ser condemnat a una pena de 15 anys de presó.