Mariano Cac Ba, un home, de 23 anys i nacionalitat guatemalenca, ha matat gran part de la família de la seva parella i ha acabat també assassinat pel seu pare i el seu germà.

Els fets han passat aquest dimecres a la comunitat de Nuevo Paraíso (Ixcán, Guatemala). L'home, que segons testimonis de la barbàrie anava drogat, va ferir la seva parella amb un matxet i, a continuació, va matar la germana embarassada de la noia, la seva mare i els dos fills de 5 i 7 anys.

Les va matar quan discutien

Segons els testimonis dels veïns, el noi, que anava drogat, va atacar la seva parella amb un matxet. Va ser aleshores quan va començar a discutir amb la seva cunyada embarassada, a qui també va atacar i va matar. A continuació, la mare de les dues noies va sortir en la seva defensa, però també va rebre cops de matxet. Els talls li van causar ferides greus, i també va morir.

Va assassinar els nens de la seva parella

Després de matar la cunyada i la sogra, l'assassí va atacar de forma cruel i violenta els fills petits de la seva parella, que tan sols tenien 5 i 7 anys, matant-los també.

El seu pare i el seu germà el van matar

Quan el pare i el germà de l'assassí van sentir els crits, van anar ràpidament a la casa a veure què passava. En veure l'escena, amb els cadàvers de les 4 víctimes al terra, van enfrontar-se amb l'agressor, i el van acabar matant amb el seu propi matxet.

Havia estat ingressat en un psiquiàtric

Durant la baralla, el pare de l'assassí va quedar ferit, tot i que està viu. Persones properes a la família asseguren que l'agressor tenia problemes mentals i havia estat ingressat feia un temps en un hospital psiquiàtric, després que també ataqués un veí amb un matxet.