La firma de roba Off-White ha llençat una mascareta valorada en 80 euros que ha arrasat a tot el món. Almenys entre aquells que s’ho poden permetre, és clar. De fet, segons un informe de la plataforma Lyst, aquestes màscares són la tendència més rellevant de 2020 a la indústria de la moda. 

Ens agradi o no, la mascareta és la peça de roba més demandada aquest any. Si no en portes ets tractat gairebé com un zombi, per no parlar de les sancions econòmiques...  I la previsió és que va per llarg, pel que ja ens en podem acostumar. Enmig de la psicosi col·lectiva, us compartim com és la mascareta més buscada i desitjada del 2020.  

La nueva mascarilla Off-White cuesta 80 euros y arrasa en todo el mundo / Off-White

La nova mascareta Off-White val 80 euros i arrasa a tot el món / Off-White

La peça de roba més buscada és una mascareta de 80 euros

La mascareta més desitjada el darrer any costa 80 euros. De fet, actualment és a peça de roba més buscada del món. Segons la plataforma Lyst, a l’informe anual sobre les tendències de moda més rellevants de l’any 2020, les recerques d’aquesta mascareta van augmentar un 450% i el seu creixement interanual és del 502%. 

I doncs, què és el que fa especial aquesta mascareta? Es tracta d'un model de tela de cotó de color negre, amb les fletxes del logotip de la marca estampades de color blanc. No s'especifica si el producte compleix alguna normativa per a l'homologació de màscares, tot i que sí que compta amb un "filtre de protecció respirable". A part d’això, té dues gomes per les orelles i va col·locada a la part inferior de la cara, com totes les altres. 

La mascarilla más deseada cuesta 80 euros / Pixabay

La mascareta més desitjada costa 80 euros / Pixabay

A simple vista, una mascareta molt corrent. Però sorprenentment, les existències d’aquest producte es van esgotar immediatament quan la pandèmia va començar a donar les primeres passes. I nou mesos després, aquesta mascareta segueix esgotada al web de la firma. És quelcom així com el Ferrari de les mascaretes, però en aquest cas la màscara de la marca Off-White no va més de pressa que les altres. 

No obstant això, l’empresa ha sabut aprofitar la situació i ha llançat una desena de models de mascaretes amb diversos tipus d'estampats i eslògans. "Smiling inside" -“Somrient a dins”-, en predica una d’elles. 

Les mascaretes d’Off-White no protegeixen més que els altres prototips 

Es tracta d’un tema d’estatus, aparentment. El ja mític ‘jo la tinc més gran…’. Però això és cosa seva. La realitat és que, afortunadament per Off-White, aquestes mascaretes de 80 euros han triomfat mundialment, escalant al primer graó del rànquing de les peces de moda més desitjades.