La Policia Local d'Oviedo ha detingut aquesta matinada un jove de 17 anys de nacionalitat marroquina per ser el presumpte autor d'un apunyalament a un altre home de 37 anys, un vigilant de seguretat d'un local de festa ubicat al carrer Mon.

Segons ha informat l'àrea de Seguretat Ciutadana, la víctima, d'origen senegalès, ha estat traslladada a l'Hospital Universitari Central d'Astúries (HUCA) amb una ferida al costat.

No els van deixar entrar en un local de festa

El succés ha passat sobre les 05:00 hores en un aldarull on també hi van estar implicats uns altres quatre joves magribins, segons testimonis directes, que van intentar entrar al local de festa i els va ser denegada l'entrada. Ja havien protagonitzat diversos conflictes al seu interior i finalment els hi van vetar l'entrada.

Ferida al costat

Després de rebre l'avís de l'agressió, els agents van trobar la víctima asseguda en un portal amb una ferida al costat i sagnava abundantment. L'àrea de Seguretat Ciutadana d'Oviedo ha informat que el detingut, d'origen marroquí, ha estat posat a disposició de la Policia Nacional.