Verònica, de 32 anys i mare de dos fills, s'ha suïcidat a Madrid després que circulés entre els seus 2.500 companys de feina un vídeo sexual d'ella gravat fa cinc anys. Les imatges també van arribar al seu marit i va patir una crisi d'ansietat en assabentar-se'n.

"Quan el marit va saber que el vídeo estava circulant, li va caure el món a sobre", afirma Iván, un company de feina. També assegura que, encara que "al principi no va voler fer-ne cas", Verónica va ser víctima de "mirades i de visites al treball que venien a veure qui era la noia del vídeo". Per tot això, la jove va parlar amb Recursos Humans sobre el problema, publica Espejo Público.

Les imatges també van arribar al marit i va patir una crisi d'ansietat

 

"Ella volia que la història passés, que la gent deixés de parlar com més aviat millor, no tenia pensat denunciar", manifesta Susana, una altra companya de feina. Però afegeix que "va haver de marxar de la fàbrica perquè no aguantava la pressió, tant d'aquí com del seu entorn familiar."

La mateixa companya considera que "tots i cadascun dels companys de Verónica" tenen part de responsabilitat en aquesta tragèdia, així com l'empresa "per haver sabut d'això i no haver sabut aturar-ho". Alhora, assumeix la seva pròpia responsabilitat "per no haver sabut com tractar un tema d'aquesta envergadura".