Una dona nord-americana s'ha emportat l'alegria de la seva vida: s’ha pogut reunir, després de 30 anys, amb el seu nadó que creia que havia mort en néixer quan ella en tenia 17.

La mare, Tina Bejarano, de Califòrnia, va créixer en una família desestructurada: la seva mare la maltractava. Quan tenia 17 anys va quedar-se embarassada i va donar a llum a una nena. En un primer moment, la seva pròpia mare li va dir que no se’l podria quedar, i hores més tard li va assegurar que el bebè havia mort en néixer.

La dona va quedar totalment traumatitzada: al llarg de 30 anys, havia estat celebrant l’aniversari d’aquell nadó. “Cada any era dur, em deprimia i plorava tot el dia”, assegura la dona.

Un test d'ADN i un correu electrònic

L’any passat, una altra de les filles que va tenir la dona amb el seu marit Eric li va proposar fer-se un test d’ADN. Poc després, li va arribar un correu electrònic d’un desconegut: “hem de parlar: el test diu que ets la meva mare”.

kristin bebe

La nena és ara un home de 29 anys amb un fill / FOX13

El remitent del correu era en Kristin, un noi de 29 anys que viu a Nova Jersey, a l’altra punta del país, amb la seva dona i els seus fills. El test deia la veritat: la nena no havia mort, sinó que l’havien donat en adopció i, un cop crescut, havia transicionat per a ser un home.

"És el meu nen"

A la mare, que havia perdut tota esperança de trobar-se amb el seu nadó perdut, li va ser igual. “És el meu nen i estic molt feliç que estigui viu”, assegurava. El jove també està encantat: ni tan sols s’imaginava que la seva mare hi havia estat pensant durant tant de temps.

Ara, la família formada per l’Eric i la Tina l’han acollit, tot i la distància, com un fill més. De fet, la parella té cinc fills, i l’home, que no és el pare biològic del jove, diu que és com un sisè germà.

La retrobada família ha volgut fer pública la història per encoratjar altres famílies que estan separades a no parar de buscar fins a trobar els seus éssers estimats.