La mare del jove de 27 anys assassinat en un habitatge de Rivas Vaciamadrid el 2016, del cadàver el qual no hi ha rastre tres anys després, ha pregat durant el judici als quatre acusats que s'asseuen a la banqueta que li donin "les cendres" de el seu fill per poder fer-li un funeral.

"Necessito un tros del meu fill per fer el funeral perquè som catòlics. Que em diguin on és!". Amb aquestes paraules i amb un rosari entre les mans, la mare d'A.P. s'ha dirigit als processats. Les declaracions contradictòries no aclareixen els dubtes sobre què va passar la matinada de el 9 a el 10 d'agost en l'habitatge del carrer Manuel Gesta de Rivas on va tenir lloc el macabre crim.

Homicidi i profanació de cadàver

El fiscal demana tres anys i quatre mesos de presó per a l'autor material, Javier Ceballos, per un delicte d'homicidi i profanació de cadàver, mentre que sol·licita dos anys i tres mesos per a dos acusats d'un delicte d'encobriment, David Tena i Francisco Gomara , anomenat 'Paco El Boig' pels seus "problemes psiquiàtrics".

Van cremar el cos durant tres dies

Els fets es van produir en el matí de el 10 d'agost de 2016 a un pis de Rivas quan es va produir una discussió entre la víctima i el seu assassí. Portaven tot el dia consumint droga. Després del crim, Ceballos va contactar amb ‘Paco el Boig', segons el fiscal, perquè es desfessin de el cadàver, que va ser cremat durant tres dies en un bidó de gasolina en una finca del Pardo.

La compareixença de la mare ha estat breu per explicar l'afició del seu fill a les arts marcials, el que vindria a indicar que si algú el va matar ho havia de fer de forma sorprenent a causa de la seva corpulència. La família qualifica els fets d'assassinat i no d'homicidi com demana la representant del ministeri fiscal. El judici seguirà durant els propers dies.