La imatge de Parker, un bebè acabat de néixer, abraçat per la seva mare, que va morir després del part, ha convertit una història trista en viral després que l’àvia hagi decidit publicar les fotos del petit amb la seva mare. Considera que les imatges seran un bonic record que tindrà el seu net Parker quan sigui gran.

La mare, de només 17 anys, no va arribar a conèixer el seu fill

La mare de tan sols 17 anys, Teegan Barnard, va morir fa un parell de setmanes al Regne Unit a conseqüència d’una hemorràgia que li va provocar el naixement del bebè i que va derivar en una aturada cardíaca i després en mort cerebral, segons explica Daily Mail. No va arribar a conèixer el seu fill, tot i que els metges van intentar mantenir-la amb vida durant un mes. L’empitjorament del seu estat, però, li va causar finalment la mort. La jove va morir abraçada al seu fill.

Teegan Barnard

La mare Teegan Barnard al costat del seu fill Parker, acabat de néixer i que no va arribar a conèixer / Abbie Hallawell 

L’àvia del petit, Abbie Hallawell, va portar moltes vegades el petit a l’hospital durant aquest temps en el qual la seva filla estava en coma, perquè el bebè notés l'escalfor de la seva mare. Va ser en una d’aquestes visites quan l’àvia va decidir fer fotos al petit al costat de la mare perquè de gran en tingués records. L’àvia també ha compartit les fotos i la commovedora història, que s’ha fet viral, a les xarxes socials.