Una mare de 26 anys ha matat la seva bebè de 19 mesos banyant-la en aigua bullint durant més d'una hora.

Una mare assassina la seva bebè de 19 mesos

Katie Crowder és la mare de la petita i la protagonista d'aquesta tràgica notícia. Els fets van passar fa vuit mesos a Mansfield, a Anglaterra, segons informa Daily Mail. Crowder té un greu problema d'addicció a les drogues, concretament a la cocaïna i, un dia que estava drogada, va assassinar la seva filla cremant-la amb aigua bullint.

Bebé asesinada / Twitter chapoisat

Una bebè de 19 mesos ha estat assessinada per la seva mare, que l'ha cremada amb aigua bullint / Twitter chapoisat

Però per què la va matar? Crowder estava atabalada perquè cuidar la seva filla li treia molt de temps i que "necessitava portar-la a la llar d'infants perquè no podia descansar mai". Un dia, mentre anava drogada de cocaïna, va decidir matar la seva filla de la manera més sàdica possible.

Cubell de fregar amb aigua bullint

Va agafar un cubell fregar i el va emplenar d'aigua bullint i, tot seguit, va posar la seva filla i la va tancar en una habitació a les fosques, deixant-la agonitzant durant més d'una hora. Quan el servei d'emergències va arribar a casa seva, la van portar immediatament a l'hospital, ja que tenia el 65% del seu cos cremat i, finalment, els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.

"Estic segura que Gracie Crowder va ser assassinada deliberadament per la seva mare", declara la fiscal que porta el cas. Actualment, encara no ha sortit la sentència definitiva, però Katie Crowder es podria enfrontar a una pena de presó per, presumptament, haver assassinat la seva filla de tan sols 19 mesos.