Una mare ha comunicat a través del seu Facebook que ha infectat piruletes amb el virus del seu fill malalt de varicel·la. Els fets han passat a la localitat australiana de Brisbane.

La mare podria ser condemnada a 15 anys de presó

Sarah Walker va explicar que el motiu per contagiar altres nens era ajudar-los a quedar immunes de manera natural. La mare també assegura que ha donat la possibilitat d'enviar-les pagant un dòlar per les "despeses de distribució".

La publicació de Facebook es va fer viral quan una pàgina que emfatitza en la importància de les vacunes va compartir la publicació de la mare amb l'objectiu d'alertar els pares de la zona i denunciar els fets. Waker ha rebut moltes crítiques de pares que li diuen irresponsable, però la mare, que és infermera, assegura que no li importen.

La policia de Queensland ha obert una investigació sobre els fets. En cas de ser declarada culpable, la dona podria ser condemnada a 15 anys de presó per manipulació d'aliments. Els experts, d'altra banda, han assegurat, que la possibilitat de contagiar la varicel·la a través d'aquestes piruletes és extremadament baixa.