L'angoixant plor de la mare de la bebè de 10 mesos atropellada a Sevilla ha commocionat a tothom: "La meva filla, l'han matat", diu entre llàgrimes.

Bebè de 10 mesos atropellada a Sevilla

Una bebè de 10 mesos ha estat atropellada aquest dilluns a Castillblanco de los Arroyos, un petit poble de Sevilla. La seva mare estava creuant un pas de vianants amb la seva filla al cotxet i, de sobte, un cotxe, accidentalment, la va atropellar mentre estava maniobrant.

El conductor es va fugar

Però el més trist d'aquesta situació és que, el conductor, en comptes de socórrer la petita, es va fugar, tot deixant-la morir davant la mirada atònita de la seva mare, que no donava crèdit a què estava veient. La Guàrdia Civil va aconseguir detenir el conductor quan aquest ja havia arribat al domicili i, tot i que va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia, havia consumit tres tipus de drogues diferents.

Aquest dimecres al matí, s'ha celebrat l'enterrament de la bebè i molts veïns del poble s'han acostat a l'església Divino Salvador per donar suport a la mare de la petita: "La meva filla, me l'han matat. On estarà, Déu meu? On?", diu la dona entre llàgrimes.

Detenido bebé Sevilla / Espejo Público

Un home ha atropellat una bebè de 10 mesos a Castillblanco de los Arroyos (Sevilla) i s'ha fugat / Espejo Público

Castillblanco de los Arroyos

El conductor ha demanat disculpes pels fets: "Demano disculpes a tots els familiars. Ha estat sense voler. Em van fallar els frens i, sense voler, vaig atropellar a aquella criatura. Estic molt penedit", diu davant les càmeres. Els veïns de Castillblanco de los Arroyos expliquen que el detingut té una gran quantitat d'antecedents penals i que sempre circulava a gran velocitat, de fet, alguns veïns s'han atrevit a catalogar l'accident com "la crònica d'una mort anunciada."

El detingut ja ha passat a disposició judicial i es podria enfrontar a una pena de presó per tres delictes: per homicidi imprudent, per omissió al dret a socors i per lesions a la mare de la víctima mortal.