Una mare ha denunciat el seu fill de 13 anys per presumptament haver violat la seva germana petita de tres mentre ella era fora de casa.

Se'ls va trobar a l'habitació

La mare va marxar a treballar i va deixar el seu fill gran a càrrec de la petita durant unes hores. A mig camí de la feina, la mare es va adonar que havia de tornar a casa perquè s'havia deixat una cosa. En arribar, el seu fill no li obria la porta i finalment la va forçar d'un cop. En entrar a una de les habitacions, suposadament va descobrir que el seu fill gran estaba abusant de la seva germana, segons publica el diari Crónica

Va pegar i denunciar el seu fill

La mare va reaccionar renyant i pegant al seu fill de 13 anys després de comprovar, segons va explicar ella mateixa, que la petita tenia signes evidents d'haver patit un abús. Els fets van passar dimecres passat a Córdoba, Argentina. La mare va anar immediatament a denunciar els fets a la comissaria. El cas està en mans del Jutjat de Menors número 2 que ja ha prohibit al nen de 13 anys apropar-se a la seva germana mentre s'investiguen els fets.