Una dona ha estat detinguda per abandonar a casa els seus dos fills de quatre i vuit anys per anar-se'n de festa a Palma (Mallorca). Els fets van tenir lloc durant la matinada d'aquest diumenge, quan el pare dels petits -que està separat de la seva parella- va contactar amb la policia en adonar-se a través de Facebook que la mare dels seus fills se n'havia anat de marxa, deixant els menors al domicili. Una patrulla va acudir al lloc i va comprovar que els nens s'havien quedat sols al pis amb un altre fill de la progenitora de 13 anys. Segons informa Última Hora, la policia va arrestar la mare quan va tornar a casa com a autora d'un presumpte delicte d'abandonament de menors.

Xarxes socials

L'avís es va produir minuts abans de la una de la matinada de diumenge. Un home es posava en contacte amb la Policia Nacional assegurant que la seva exparella i mare dels seus fills havia deixat els petits sols al seu domicili per anar de festa per Palma. El pare va sol·licitar la presència dels agents en constatar a través de Facebook que la dona no estava en aquell moment a casa amb els petits. Una patrulla va acudir aleshores a l'habitatge amb el progenitor i es va trobar la filla de quatre anys d'ambdós enganxada als barrots del balcó.

Després de trucar a la porta, un nen de 13 anys -fill d'una altra relació de la mare- els va obrir la porta i els va confirmar que la dona se n'havia anat i que no portava el mòbil a sobre. La policia va muntar guàrdia a la porta del domicili fins a l'arribada de la progenitora sobre dos quarts de dues de la matinada i la van detenir com a autora d'un delicte d'abandonament de menors, informa el mateix mitjà. Els petits de quatre i vuit anys es van quedar amb el seu pare, que se'ls va emportar al seu domicili, i una germana de la dona es va fer càrrec del nen de 13 anys.