Una dona ha estat detinguda a Palma per haver abandonat la seva filla de quatre anys a casa tota la nit per anar-se'n a una festa d'aniversari. La Policia Nacional l'ha detingut per un presumpte delicte d'abandonament de menor.

Els fets van passar el passat 14 de setembre. Sobre dos quarts de sis de la matinada, una veïna va cridar a la Policia Local després que una nena d'uns quatre anys cridés insistentment a la porta de casa seva, descalça i portant només uns pantalons de pijama.

Els agents es van desplaçar al lloc i van veure que la nena estava en bones condicions i que, a casa seva, el pis del costat, no hi havia ningú. Van intentar localitzar la mare sense èxit.

Havia anat a l'aniversari d'una amiga

Minuts després, la mare va tornar a l'habitatge i va dir als agents que havia sortit a primera hora de la nit per anar a saludar una amiga i companya de pis, que estava celebrant el seu aniversari en un local proper al domicili.

Els agents de la policia local van informar del fet a la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona de la Policia Nacional qui, després d'una investigació, van acabar detenint aquest dimecres a la dona per un presumpte delicte d'abandonament de menor. La dona va quedar en llibertat amb càrrecs.