Una mare de 46 anys porta les cendres del seu fill, que va morir apunyalat als 18 anys, a sopar i de vacances "perquè el vol sentir a prop seu".

Porta a sopar i de vacances les cendres del seu fill

Imagina que estàs tranquil·lament sopant a un restaurant i, de cop i volta, veus una dona que està en una taula menjant acompanyada d'un pot de cendres d'un mort. Per surrealista que sembli, això mateix és el que fa una dona d'Anglaterra a qui se li va morir el fill anys enrere.

Alison y Joshua / Twitter ali_cope

Una mare porta les cendres del seu fill, que va morir apunyalat, a sopar i de vacances perquè el "vol sentir a prop" / Twitter ali_cope

El Joshua Ribera era un jove de 18 anys que va morir brutalment apunyalat en una discoteca l'any 2013. Set anys després, Alison Cope, la seva mare, segueix molt afectada i el troba molt a faltar i, per aquest mateix motiu, porta les cendres del seu fill a tot arreu.

Joshua va morir apunyalat en una discoteca

Alison Cope marxa de vacances, a sopar, a dormir i, a tot arreu, amb la capsa de les cendres del seu fill i, per estrany que sembli, no se n'amaga. De fet, ella mateixa va compartir una publicació a Twitter explicant que porta les cendres del seu fill a tot arreu i assegura que a ell "li encanta".

"El dolor de perdre un fill no és fàcil, vius sempre amb el cor trencat. El trobo a faltar cada dia. El dolor de saber que mai més l'abraçaré i que mai més sentiré la seva veu és molt dur. El Joshua era el meu món i encara ho és. Ell em dona forces per seguir endavant", declara Cope a Mirror.