Agents dels Mossos d'Esquadra de les unitats subaquàtica i de subsol i del cos de Bombers han reprès aquest matí la recerca del nounat llançat al riu Besòs per un menor de 16 anys, pare de la criatura. La mare, de la qual no s'ha sabut res fins ara, es tracta d'una jove de 13 anys que va donar a llum el petit dilluns passat en una pensió.

Així ho ha explicat un agent dels Mossos d'Esquadra a La Sexta. La jove hauria ocultat tot el procés de l'embaràs a la seva família perquè era un nen "no desitjat". Així, haurien alquilat una habitació i, allí, la jove de 13 anys hauria donat a llum sense cap assistència sanitària. 

Després, la jove hauria tornat a casa seva i el pare hauria intentat enterrar el nen. En veure que hi havia testimonis a la zona, va entrar al riu amb el nadó en braços i va sortir de l'aigua sense ell, segons explica un dels testimonis.

La jove hauria ocultat l'embaràs a la seva família

 

Tot seguit, el jove pare hauria decidit anar al bar 'La Catalana', segons diversos testimonis que eren a l'establiment. El següent que es coneix és que va trucar als seus pares -avis de la criatura-, els va explicar els fets i aquests el van animar a confessar a la Policia.

Des d'aleshores, els agents que participen en la investigació busquen el menor en el curs del riu i la seva desembocadura perquè sospiten que podria ser al mar. El pare ha estat internat en un centre com a mesura cautelar sota la tutela de la Fiscalia de Menors.