Marcos Fontán, antic líder de Podemos a Pontevedra ha estat el protagonista d'un fet, si més no, singular.

Després d'acudir a comissària a denunciar que havien entrat a robar a casa seva, ha acabat sent investigat. I és que entre les possessions que Fontán va llistar que li havien estat sostretes, va citar 4 quilos de marihuana que assegura que eren per a ús terapèutic.

Roben 4 quilos de marihuana a un antic líder de Podemos

Els fets van succeir dimecres passat 21 d'octubre i han transcendit ara. Marcos Fontán, antic líder de Podemos a Pontevedra, va acudir  a la policia per denunciar que havia estat víctima d'un robatori amb força a la seva casa a Fragoso, a Santo André de Xeve, una zona rural de Pontevedra.

Entre els objectes i pertinences que Fontán va denunciar que li havien estat robats, va enumerar diverses eines per treballar en el camp i eines de conreu.

El polític també va denunciar que li havien sostret quatre quilos de marihuana per a ús terapèutic que guardava en diferents punts de l'habitatge. Sorprenent declaració que va ser recollida en la denúncia i que va despertar sospites en els agents que el van atendre.

Marcos Fontán Podemos Pontevedra / Podemos

Marcos Fontán, antic líder de Podemos, ha denunciat un robatori a casa seva en el qual li han sostret 4 quilos de marihuana / Podemos

L'investigat nega la versió de la policia

Els Agents de la Policia Científica van acudir a l'habitatge de Fontán a Xeve per a realitzar la investigació sobre el terreny no van trobar marihuana però sí restes de plantes. Descobriment del qual van informar al Grup de Tràfic Mitjà d'Estupefaents de la Comissaria que va obrir una investigació i va procedir a la detenció de l'exlíder de Podemos, formació de què es va desvincular el 2018.

Fontán, que ha quedat en llibertat encara que en qualitat d'investigat, nega la versió dels fets donada per la policia. Assegura que mai no va dir que es tractés d'una quantitat tan elevada de droga la que li havien robat de l'habitatge i que es tractava d'una quantitat mínima "per a finalitats terapèutiques i d'autoconsum".