La Guàrdia Civil ha detingut A.M.G. de 52 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un delicte lleu de danys en vehicle, després que la víctima, cosina de l'exdona, a qui l'acusat acusa de la ruptura del matrimoni, denunciés danys en el seu cotxe mentre es trobava estacionant en el pàrquing casa seva perquè tingués un accident.

Els fets els va començar a investigar el Jutjat d'Instrucció número 5 d'Almeria, on la víctima va posar en coneixement els fets. La Guàrdia Civil d'Almeria es va personar llavors al lloc dels fets per recollir tota la informació possible i els agents van fer ús de diferents mitjans tecnològics per confirmar que A.M.G. efectivament va manipular el vehicle de la víctima perquè aquesta tingués un accident.

També va introduir una serp a casa seva, sabent que la seva exparella els té fòbia

 

Es va realitzar pels agents la inspecció del turisme, on van apreciar el tall del cable del sensor de l'ABS i el tall parcial del maneguí del líquid de frens de la roda de davant esquerra. Com a resultat de la investigació, es va detenir A.M.G. com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un delicte lleu de danys en vehicle.

També se l'acusa d'obstruir els desguassos del domicili de la seva exdona, on resideix amb la seva cosina, i arribar a introduir una serp a l'habitatge, sabent que la seva exparella els té fòbia. Les diligències s'han posat a disposició de l'autoritat judicial, que ha decretat la presó provisional del detingut.