Un veí de 75 anys de la localitat d'Arenys de Munt (Maresme) ha estat la primera víctima mortal que s'ha cobrat el pas de la gota freda per territori català. Manel C.C. va ser arrossegat de matinada per la riera desbordada quan intentava posar fora de perill el seu cotxe. A més, es dona la circumstància que l'home va perdre la vida el dia del seu aniversari, assenyala Informativos Telecinco.

Canvi de lloc

Els fets van tenir lloc cap a tres quarts de dues de la matinada al carrer principal que vertebra la localitat d'Arenys de Munt. Alertat per la forta pluja que fuetejava el municipi, en Manel -un veí de 75 anys- va decidir sortir de casa i afanyar-se a moure de lloc el cotxe que tenia aparcat a la Rambla Riera i Penya per posar-lo fora de perill.

L'home va caure en intentar travessar el carrer i va ser arrossegat per l'abundant aigua que va assolar aquesta riera. Després de ser alertats per uns veïns que van presenciar l'incident, els bombers i la policia van muntar un dispositiu de recerca de matinada que ha culminat sobre les vuit d'aquest matí, quan han localitzat el cadàver a tres quilòmetres del lloc en el qual va ser vist per última vegada, a la platja de la localitat veïna de Caldes d'Estrac, a l'altura de l'Hotel Colón.

Separat i veí des de 2008

En Manel vivia en un segon pis d'un dels blocs situats a la zona baixa de la Rambla Riera i Penya. El mort -que portava vivint a la localitat des del 2008- estava separat i la seva exdona residia al municipi de Sant Andreu de Llavaneres. La Policia Local d'Arenys de Munt ja va alertar ahir del perill de deixar el cotxe en aquesta zona de la riera, ja que en no estar urbanitzada podria veure's afectada per l'aiguat.