Trasbals al cos dels Mossos d'Esquadra. Aquest dimecres s'ha conegut la mort del sotsinspector del cos Manel Cordón, cap de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Girona, el conegut comandament, que també havia estat a la direcció d'aquesta unitat a la ciutat de Barcelona, ha mort als 48 anys després de patir càncer, segons han explicat fonts properes al sotsinspector.

Manel Cordón, un comandament molt estimat

Cordón, conegut entre els agents dels Mossos com el 'Sueco', ha liderat aquests darrers anys l'ARRO a la zona de Girona. Segons han explicat diversos agents que han estat destinats a l'ARRO a Barcelona i Girona, el desaparegut sotsinspector era un líder nat i una gran persona.

Agents de l'ARRO dels Mossos en un dels controls d'entrada i sortida de la festa / CME

Imatge d'arxiu d'un control amb agents de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra / Cedida

"Un referent", "una gran persona" i "una de les millors comandaments que ha tingut el cos", asseguren diversos agents.

Desenes de missatge de condol

Tots els agents que van servir a les seves ordres coincideixen en explicar que era un comandament entregat a la feina, seriós però sempre amb un somriure a la boca. La notícia de la mort de Manel Cordón ha corregut com la pólvora al cos dels Mossos d'Esquadra i ha trasbalsat als policies.

La xarxa s'ha omplert de missatges personals d'alguns policies de record pel comandament i també dels principals sindicats de la policia com SME, SAP i Seime, representant dels comandaments de la policia catalana.