El grup de quatre adolescents, d'entre 16 i 17 anys, que va violar brutalment fins la mort a una noia de 17, va utilitzar pals i ferros en el seu atac. L'agressió va ser tal que la noia tenia destrossada la vagina i l'anus.

Els fets van passar el 16 d'octubre a la regió d'Oruro, a l'oest de Bolívia. La noia va morir després de dues setmanes d'agonia, per les ferides i les lesions que li van provocar els atacants.

La víctima coneixia els seus agressors

Segons indica Infobae, la víctima i els seus quatre agressors es coneixien i van quedar en grup per beure alcohol en una de les seves cases. En principi havien quedat també amb 3 noies més, tot i que la jove va acudir sola.

Després de dues begudes, la noia va perdre el coneixement, i els agressors van aprofitar per violar-la brutalment.

No recordava res

La noia, en despertar, va assegurar que "no recordava què havia passat". A més, va indicar que sentia molt fred i tenia un dolor molt gran entre els malucs, de manera que gairebé no es podia posar dreta ni caminar.

La víctima va aconseguir sortir de la casa a rastres, i els vianants que passaven pel carrer la van ajudar en veure la gravetat del seu estat.

Una llarga batalla a l'hospital

La jove va ser traslladada immediatament a l'hospital, on va ingressar en estat crític. Finalment, després de dues setmanes d'agonia i dolor, la noia va morir. Segons han indicat les autoritats, els violadors li van arribar a introduir objectes metàl·lics a les parts íntimes, indica Metro Ecuador.

Després de la seva mort, se li va practicar l'autòpsia al seu cos. Segons Orlando Zapata, el fiscal de la zona, "els joves van arribar a nivells d'abús increïbles de descriure". I continua: "Pràcticament li van destrossar la regió anal i vaginal", ha assegurat.

30 anys de presó

Els violadors estan detinguts preventivament en un centre de rehabilitació per a menors. Les autoritats els estan investigant pel delicte de violació amb agreujant. Ara, amb la mort de la víctima, s'enfronten també a un delicte de feminicidi, penat amb 30 anys de presó.

Zapata ha afegit que s'espera un informe forense que indiqui si els quatre acusats van consumir alguna droga a més de begudes alcohòliques.

Gran commoció general

L'advocat de la família ha qualificat aquest cas de "la pitjor violació de tot l'any" al país. Per la seva banda, Zapata també afirma que és un succés "molt dur i molt fort".

Ara els pares volen que se li faci justícia a la seva filla. "Que aquests nois no surtin, que paguin el que ha de ser, que no se'ls demani de la pena mínima" ha demanat la mare a mitjans locals.

La jove va ser vetllada al seu domicili, també a Oruro.