La víctima de la Manada de Sabadell s'ha creuat amb un dels seus presumptes violadors al mig del carrer. La trobada ha causat un pànic absolut a la noia, que no ha pogut anar a declarar davant del jutge aquest dilluns per l'ansietat.

La dona estava citada per testificar avui davant del Jutjat d'Instrucció número 2 de Sabadell (Vallès Occidental) per la presumpta violació múltiple que va patir, però el seu advocat, Jorge Albertini, ha presentat un justificant mèdic que assegurava que no estava en condicions de declarar.

La  noia no ha pogut declarar davant el jutge per l'ansietat que ha patit

La víctima es va trobar amb un dels seus agressors al carrer i va entrar en un estat de "pànic i terror absolut". La noia  diu que l'investigat va mantenir una "actitud sospitosa" ja que semblava que l'estigués "seguint, empipant i amenaçant només amb la seva presència".

No hi ha ordre d'allunyament

L'advocat ha denunciat davant dels mitjans que, malgrat que s'ha sol·licitat en reiterades ocasions, el jutjat no ha dictat una ordre d'allunyament contra els presumptes abusadors.

El jutge manté nou persones investigades: dues d'elles són a presó provisional, sis estan en llibertat amb mesures cautelars i una altra està en recerca i captura.