A poc a poc es van coneixent nous detalls de l'agressió sexual que va patir una noia de 18 anys en una nau industrial de Sabadell la matinada del 3 de febrer per la coneguda com Manada de Sabadell. El relat de la noia deixa veure com va ser agredida per tres homes aquella nit i la por que va arribar a passar quan va ser segrestada contra la seva voluntat i obligada a entrar a la zona on vivien els presumptes agressors, tots de nacionalitat marroquina.

L'espantós relat arrenca quan la noia encara era a la sala de festes on va passar la nit. Segons detalla el magistrat que investiga el cas, el relat que la noia va fer en seu judicial és tota l'estona versemblant. I algunes de les informacions que va donar davant del jutge van poder ser confirmades i contrastades per diversos testimonis.

El malson arrenca a la discoteca

Va conèixer un noi i hi va estar parlant tota la nit, i al voltant de les sis de la matinada, ja fora de l'establiment d'oci, se'n va acomiadar. Va ser llavors quan la noia va iniciar el recorregut cap a casa seva, caminant sola pel carrer. De camí a casa seva, un dels investigats de la Manada de Sabadell la va assaltar per darrere.

Manada Sabadell-Espejo Público

Segons el relat que fa la noia davant del jutge, la va posar contra la paret i la va començar a tocar per tot el cos per sota de la roba, li va aixecar la dessuadora, li va descordar els pantalons i la va seguir tocant, arribant-li a introduir un dit a la vagina.

Ella li deia que la deixés, però estava "paralitzada i molt atordida", no hi havia ningú al carrer, era de nit i ell no parava de dir-li que "volia marxar cap a casa".

Un local on hi havia "cinc o sis" marroquins

Segons detalla la noia, van entrar en un local on hi havia cinc o sis joves més, també de nacionalitat marroquina, d'entre 25 i 30 anys, que quan van entrar es van quedar "sorpresos" i es van posar a "discutir" en una llengua que la víctima no va poder entendre. El noi que l'havia assaltat al mig del carrer la seguia tenint agafada dels braços, però finalment la va deixar anar, i la víctima va quedar acorralada contra una paret del local.

Assegura que no recorda massa cosa, estava atordida i es va quedar "aturada" contra la paret i plorant. "No sabia què farien amb ella", detalla el jutge que recull les declaracions que va fer la noia en seu judicial. La noia de 18 anys va fins i tot orinar-se a sobre, una prova de la por que passava, per saber què passaria amb ella. Tenia la sensació, segons recullen diverses interlocutòries a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, que la matarien.

La van violar per torns en una habitació

El noi que l'havia segrestat al mig del carrer va entrar en una habitació amb la noia i va tancar la cortina que feia de porta, segons relata ella davant del jutge. L'home la va tirar damunt d'un sofà o llit, li va abaixar els pantalons mentre ella estava plorant i insistia que no hi volia mantenir relacions sexuals, i la va penetrar vaginalment i la va obligar a fer-li una fel·lació.

Quan l'home va acabar, va sortir de l'habitació i en va entrar un altre. Va fer el mateix. La va violar vaginalment i la va obligar per la força a fer-li una fel·lació. Després, un tercer home va entrar a l'habitació i va tornar a violar la noia de 18 anys, vaginalment i analment. Aquest tercer presumpte violador també va obligar a la noia, amb violència, a fer-li una fel·lació.

La noia, quan els homes la van deixar, va posar-se la roba i va intentar sortir de l'habitació, però el noi que l'havia assaltat pel carrer la va tornar a agafar pel braç i van sortir al carrer. Segons la noia, l'home li va preguntar on vivia, però ella va veure un cotxe sortint d'un pàrquing i s'hi va acostar corrent per demanar ajuda. La parella del cotxe va portar la noia a l'hospital i el jove marroquí, en veure que l'havien vist, va tornar a entrar a la nau.

Qui són els tres violadors?

Els Mossos d'Esquadra han detingut nou persones relacionades amb aquest cas. Ara per ara, dos d'ells -un d'ells, Jawad Belayd, a presó des d'aquest dimarts- són en presó provisional acusats de ser els autors materials de l'agressió i un tercer està en cerca i captura. Segons va poder publicar ElCaso.cat, aquest home, Khalid Oukhlifa, es va escapar a l'estranger i la policia catalana li ha perdut la pista. Els investigadors i el jutge tenen clar que els dos de presó i el que s'ha pogut escapar de la justícia són els autors materials de la violació múltiple del mes de febrer a Sabadell.

S'estan fent les investigacions necessàries, de la mà les autoritats policials i judicials, per intentar aclarir i poder provar que els tres homes que estan a presó o en cerca i captura són els autors materials d'aquestes brutals agressions sexuals que va patir la noia de Sabadell.