La Policia Local de Mataró ha detingut un novè home presumptament relacionat amb la violació múltiple que va tenir lloc el passat mes de febrer a Sabadell. Els Mossos d'Esquadra van detenir-lo a la capital del Maresme el dimecres a la tarda. L'home ha estat deixat en llibertat a primera hora de la tarda d'aquest dijous.

L'home es troba a la comissaria de Sabadell, on declararà davant el jutge en les pròximes hores

 

L'home es troba a la comissaria de Sabadell i està previst que en les pròximes hores passi a disposició del magistrat del jutjat número 2 de la ciutat, responsable d'aquesta causa. Aquesta detenció arriba després que el passat 21 de març quedés en llibertat un dels dos empresonats​ per aquests fets, perquè l'Institut de Medicina Legal no relaciona amb ell cap de les mostres genètiques preses a la víctima.

Vuit detinguts més

A banda de l'arrestat a Mataró, hi ha vuit detinguts més per aquest cas. Set es troben en llibertat però amb mesures cautelars. Un d'ells, B.E.H., va comparèixer amb diversos dies d'endarreriment i per això el jutge de Sabadell avisa que podria haver comès un delicte de trencament de mesura cautelar. A més, el magistrat ha emès una ordre de recerca per un altre dels investigats, K.O, que no va presentar-se a una vista a l'Audiència de Barcelona. Hi ha una altra vista sobre un altre investigat, J.B., que encara està pendent de resolució.

Els fets van passar el passat 3 de febrer en una antiga sucursal bancària que estava abandonada a Sabadell. La víctima, de 18 anys, va sortir de festa pel centre de la població i per causes que es desconeixen va acabar en aquest local on diverses persones van agredir-la. La jove va aconseguir fugir a peu i una parella que anava en cotxe la va dur a les dependències de la Policia Local de Sabadell.