Els membres de ‘la Manada de Sabadell’ tenien armes simulades a la nau on vivien i on suposadament van violar en grup la noia de 18 anys a principis de febrer. Així es recull al sumari del cas, al qual ha tingut accés El programa de Ana Rosa, on es detallen els objectes que els Mossos d’Esquadra van trobar a l’interior l’endemà de la violació.

roba-manada

Peçes de roba que els Mossos van trobar a la nau

 

Peces de roba 

Quan els Mossos van entrar a la nau industrial, que els suposats violadors ocupaven des de feia mesos, els agents també van trobar, a part d'armes, peces de roba que la víctima va reconèixer en seu judicial que havia vist a la nau.

També van trobar fluids corporals i restes biològiques en coixins i fundes de sofà entre l'enorme quantitat de brutícia que els suposats violadors tenien escampada per tot arreu. 

Restes biologiques manada

Restes biològiques sobre una funda trobada a la nau 

Les armes semblaven molt autèntiques

Els Mossos creuen que les dues armes falses trobades, que per la seva aparença semblaven molt autèntiques, estan relacionades amb els antecedents penals per robatori amb violència que tenen alguns dels acusats. 

La noia va ser assaltada a principis de febrer quan tornava a casa després d'una nit de festa. La nau està situada a la zona de can Feu, a Sabadell, i segons les investigacions policials, tres homes van violar la noia mentre altres, que vivien en una nau ocupada d'aquesta zona de la cocapital del Vallès, ho observaven.

Després de la denúncia que va presentar la noia, la Policia Municipal de Sabadell va detenir sis persones i els Mossos d'Esquadra en van detenir dues més després de les investigacions. Un va escapar. La causa segueix oberta per un presumpte delicte d'agressió sexual.