L'advocat de la noia de 18 anys violada en grup per la Manada de Sabadell assegura que el darrer detingut, que va quedar en llibertat per un error en la roda de reconeixement, s'escaparà. Seguirà els passos d'un dels altres detinguts implicats en aquesta agressió sexual que després de ser deixat en llibertat pel jutge que porta el cas, no es va assistir al jutjat quan va ser requerit i es va escapar a l'estranger, tal com va avançar ElCaso.cat.

L'home va ser detingut a Mataró aquest divendres i després de passar a disposició judicial, el jutge va assegurar que s'havia viciat la roda de reconeixement quan l'advocat de la menor va parlar amb ella i es va veure obligat a deixar-lo en llibertat.

Jorge Albertini defensa que només va dir a la víctima, abans de l'inici de la roda de reconeixement en seu judicial, que estigués tranquil·la, però igualment el jutge va decidir invalidar la prova i va decidir deixar en llibertat el detingut, el novè relacionat amb la Manada de Sabadell en llibertat.

Por que el detingut s'escapi

Albertini, en declaracions al Diari de Sabadell, ha assegurat que té por que aquest darrer detingut no es presenti a les cites que ha imposat el jutge i que s'acabi escapant amb un dels altres implicats.

Creu que la versió que va donar el detingut davant del jutge no era creïble i lamenta que no s'hagi autoritzat investigar el mòbil del detingut i escorcollar a casa seva. El jutge no va veure, segons va escriure en la seva interlocutòria, risc de fugida de l'home que va ser detingut pels Mossos.