Abans de la violació a Pamplona durant un San Fermín, la Manada va violar una altra noia a Pozoblanco, Córdoba. Ara, reben la sentència de tres a quatre anys de presó mentre compleixen la primera pena.

Condemnats per abusos sexuals

El judici del passat mes de novembre ja té sentència. Segons avança el programa d'Antena 3 Espejo Público, la Manada torna a rebre un càstig per delicte d'abusos sexuals a una noia al municipi cordobès de Pozoblanco, anterior al San Fermín de l'any 2016. Els violadors van tornar a gravar el delicte on se'ls pot veure dins d'un cotxe abusant la noia.

La pena més alta és per José Ángel 'El Prenda', condemnat a tres anys de presó per un delicte contra la intimitat i difusió del vídeo i un any i sis mesos per abús sexual. El mateix Prenda va reconèixer durant el judici que va ser l'encarregat de fer córrer la gravació sense coneixement dels altres implicats.

Els altres han tingut penes més lleus: Alfonso Cabezuelo a un any i quatre mesos per un delicte contra la intimitat i un any i sis mesos per abús sexual i multa per maltractament. Els altres dos, Jesús Escudero i Antonio Manuel Guerrero, reben un any i quatre mesos de presos per un delicte contra la intimitat i un any i sis mesos per abús sexual.

Reben la sentència des de la presó

Els quatre, ingressats a presó pel cas de San Fermín, se'ls ha comunicat la sentència des de les diferents presons on es troben: Guerrero a la de Sevilla, 'El Prenda' a la del Puerto, Escudero a la de Huelva i Cabezuelo a Salamanca. La sentència no té dubtes sobre la declaració de la jove a la qui consideren que va parlar de forma "clara, coherent i precisa" i va subscriure la seva denúncia anterior quan va anar a comissaria.

Missatges terrorífics

Les gravacions que han servit com a proves durant el judici confirmen la barbaritat dels actes de la Manada. Entre d'altres, es mofen sobre l'abús que van cometre amb frases com: "Quina habilitat conduint amb una mà i amb l'altra agafant un pit".

I també parlen de substàncies que li haurien donat a la noia per poder cometre els actes. Com per exemple cloroform o la famosa burundanga a la que ells denominaven com la beguda de la Bella Dorment i fins i tot, en un moment de la gravació, es pregunten si "està morta".