Quatre joves francesos d'entre 20 i 25 anys han estat detinguts a Sevilla com a presumptes autors de la violació en grup de dos menors d'edat, de 15 i 16 anys, de les que haurien abusat sexualment després d'emborratxar-les.

Uns dels presumptes violadors, a més, hauria gravat l'agressió sexual amb el seu telèfon mòbil, un fet que recorda al de la Manada dels Sanfermines de Pamplona, amb l'agreujant que en aquest cas les agredides sexualment són menors d'edat.

Una violació en grup premeditada

Els fets van passar dissabte passat, quan els nois francesos i les noies sevillanes es van conèixer en una terrassa de l'Alameda de Hércules, una zona d'oci nocturn de la capital andalusa. Els detinguts van convidar les menors a diverses consumicions alcohòliques i posteriorment els hi van proposar d'anar amb ells al seu apartament, amb el ganxo de què disposaven d'una piscina a l'àtic i de més alcohol. Els investigadors creuen que tot formava part d'un pla premeditat amb l'objectiu de violar-les en grup.

Albereda d'Hércules Sevilla / Google Maps

L'Alameda de Hércules és una de les zones d'oci nocturn de Sevilla / Google Maps

Un dels presumptes agressors ho va gravar en vídeo

Les noies, confiades que només anaven a una festa, van acceptar l'oferiment i es van desplaçar a l'apartament, on van arribar a un estat d'embriaguesa després de consumir més alcohol. Va ser llavors quan els quatre nois francesos van aprofitar per a, presumptament, violar les noies, una agressió que hauria estat gravada per un d'ells amb el seu telèfon mòbil.

Detenció 'in extremis' a l'aeroport

La veu d'alarma la va donar l'hospital on les dues menors van acudir afirmant que havien estat agredides sexualment per un grup de nois francesos. La ràpida actuació policial va permetre identificar amb gran celeritat la identitat dels presumptes autors, que tenien previst agafar un vol aquell mateix dia amb destinació a París. De fet, els membres de la presumpta 'Manada' de francesos van ser detinguts al mateix aeroport.

Aeroport Sevilla / Google Maps

Els presumptes violadors van ser detinguts a l'Aeroport de Sevilla / Google Maps

Ahir a la tarda els quatre detinguts van ser posats a disposició judicial, on es va decretar el seu immediat ingrés a la presó.