El menor d'origen pakistanès que aquest dimarts ha estat detingut a Torrevella (Baix Segura, Alacant) després d'apunyalar un company de 17 anys en un institut d'educació secundària d'aquesta localitat alacantina ho ha fet perquè va blasfemar contra el seu profeta, Mahoma, segons han informat fonts de la investigació.

Detingut

El succés ha tingut lloc cap a les 8.55 hores en l'IES Número 5 Torrevigía del municipi i en circumstàncies que ara investiga la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de l'agressor, també de 17 anys, després de ser arrestat per agents de la Policia Local poc després de l'incident.

Li va dir a l'agressor alguna cosa contra la seva religió

Pel que sembla, segons les primeres gestions realitzades per la Guàrdia Civil, l'agressió estaria motivada per una discussió entre ambdós que hauria passat a classe el dia anterior, suposadament quan la víctima li va dir a l'agressor alguna cosa contra la seva religió i contra el profeta Mahoma.

Les mateixes fonts han precisat que l'agressió s'ha produït sense intercanviar paraula amb un ganivet de pernil.

Greu fora de perill

La víctima, que es troba greu fora de perill, presenta tres ferides d'arma blanca a l'esquena, el braç i la cara. Al menor detingut se li imputa un delicte d'homicidi en grau de temptativa, segons fonts de la investigació.