La policia ha detingut 80 persones per participar a una macro orgia il·legal a un club de swing, a Nova York. El local estava adaptat per a rebre el gran esdeveniment: parets folrades amb condons, barra de bar i música en viu per acollir als cabrits i cabrites juganers. La vetllada avançava prou bé, però de sobte van aparèixer els cossos de seguretat per aixafar la festa. Els detinguts, a més, no portaven mascareta ni respectaven la distància de seguretat, sorprenentment…

Les epidèmies adormen els impulsos sexuals? O al contrari? Això, amics meu, deu anar per barris, però sembla que a alguns, després de les restriccions, els cal pecar de valent i fer-ho a l’engròs. 

Detenen 80 persones per mantenir una orgia il·legal

La policia ha enxampat a 80 persones en plena orgia. Una crida a la línia d'emergència de les autoritats va donar l’avís: hi havia molt soroll i els veïns sospitaven que s’estava realitzant una festa il·legal. Després de rebre la denúncia diverses patrulles van encaminar-se al club swinger Calígula, del barri de Queens, d’on provenia el xivarri. Però ni en el més enrevessats dels seus vaticinis, o somnis, no s’haurien imaginat el que es van trobar: una macro orgia de més de 80 persones en ple coronavirus.

Detienen 80 personas por mantener una macro orgía / Cedida

Detenen 80 persones per mantenir una macro orgia / Cedida

Els agents van trobar-se un local perfectament decorat. Segons va explicar The New York Times, es tracta d’un antre clandestí on les persones estaven bevent i ballant. Hi havia una habitació amb les parets folrades de condons, on es consumava l’amor una vegada i una altra. També un bufet per si, entre clau i clau, a algú li entrava la gana; barra de bar, i un Dj programant música en viu. Hi havia llits, caixes de preservatius, alcohol, drogues…, tot cuidat al detall, sense escatimar en res. Però no van convidar a la policia, almenys a càrrec oficial, i quan els agents van arribar van desmantellar l’orgia.

Cal destacar que aquest tipus d'esdeveniments estan prohibits per l'augment de casos de coronavirus a l’Estat de Nova York. A més, cap dels assistents portava mascareta protectora ni respectava el distanciament social per la Covid-19.  

Els assistents no porten mascareta ni respecten la distància social

Els agents de la policia van intervenir la macro orgia il·legal, per desgràcia dels assistents. De moment no està prohibit intercanviar fluids celestials entre vàries desenes de persones alhora, però el fet de fer-ho enmig de les restriccions de mobilitat i concentració imposades pel coronavirus van ser determinants. Aquesta vegada, el seny va interrompre l’amor.

Conclusivament podem confirmar que l’ànsia pel sexe tumultuós indueix a la transgressió dels estats d’alarma, i que la luxúria és una força rebel que serveix per conèixer gent... de pressa.