Quan la sort et truca a la porta, millor obrir-la de seguida sinó pot ser que no torni a visitar-te mai més. Una dona de 62 anys ha estat a punt de perdre un premi de 34.000 euros de la loteria per sortir a donar un tomb.

Es diu Gillian Haywood i un matí va treure passejar el gos de la seva amiga sense sospitar que tornaria a casa 34.000 euros més rica, tot gràcies a una loteria coneguda com a People's Postcode Lottery, basada en el codi postal de la gent.

Gillian és de Derbyshire, Regne Unit, i el seu codi postal va sortir guanyador. Van trucar a la seva porta per donar-li la notícia i el xec, però no va contestar.

Buscant una guanyadora

"Estava passejant l'Eli, la gossa de la meva amiga, quan la filla del meu veí em va dir que hi havia tres guanyadors al carrer però l'equip de la People's Postcode Lottery només n'havia trobat dos!", va explicar la treballadora domèstica.

Emocionada, Gillian va córrer cap a casa per recollir el seu xec i va afirmar que els diners servirien per ajudar la seva família:
"És una bogeria, coses com aquesta no li passen a la gent com jo", va dir. "Aquest any he estat àvia de dos nets, el més jove va néixer fa unes setmanes, així que podré ajudar a la família, inclòs el meu germà que aviat serà operat dels dos genolls".