E.C.P, l’home de 39 anys acusat d’haver entrat a casa de la seva exparella, amenaçar-la i violar-la, ha reconegut els fets en el judici a l’Audiència de Lleida aquest divendres. L’home va atacar a la dona després d’amagar-se en el seu domicili a Torre-Serona (Segrià). Per aquest motiu, la Fiscalia sol·licita una condemna de quinze anys de presó i deu més de llibertat vigilada.

La va violar a casa seva

Els fets es van donar el passat 21 de juny de 2018. Quan la víctima va arribar a casa seva s’hi va trobar la seva exparella, d’origen romanès, que la va arrossegar pels cabells, la va insultar dient-li “puta” i preguntant-li “a qui s’havia follat”, la va amenaçar amb tallar-li un dit amb un ganivet i la va violar. A més, li va arribar a dir que “no sortiràs viva d’aquesta casa”. Ha estat la mateixa víctima la que ha narrat els fets en el judici, acompanyada d’una psicòloga.

Havien mantingut una relació 

La dona va mantenir una relació de nou anys amb l’acusat i, quan la relació va acabar, ell no ho va acceptar. Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, el processat va estar enviant-li missatges a la víctima durant tot el mes de juny, mostrant-se gelós i dient que se suïcidaria. El mateix dia 21 li va trucar i la va amenaçar: “Et comportes com una puta i com a puta rebràs”.

La dona va estar de baixa durant vuit mesos després d’aquest succés i rep atenció psicològica des d’aleshores. Ara la Fiscalia demana, a més de la condemna de presó, una ordre d’allunyament de 1000 metres i de prohibició de comunicació durant 10 anys, i una indemnització de 60000 euros per danys morals.