El jutjat d'Instrucció número 7 de Barcelona, que és el jutjat que està de guàrdia, ha rebut avui els dos homes de nacionalitat suïssa que la Guàrdia Urbana va detenir la nit de dimecres, tal com va avançar ElCaso.cat, per la seva relació amb la violació d'una turista belga de 22 anys a la platja del Somorrostro, a la Barceloneta.

La víctima no ha reconegut un dels dos detinguts

Arran de la investigació per una presumpta agressió sexual feta pels Mossos d'Esquadra, el jutge ha rebut als dos detinguts i s'ha practicat, juntament amb la víctima, una roda de reconeixement.

Un d'ells ha estat reconegut per la víctima i el jutge n'ha ordenat la presó provisional defugible pagant una fiança de 10.000 euros. En canvi, pel segon, a qui la víctima no ha reconegut, el jutge n'ha ordenat la llibertat amb càrrecs.

Imputats per agressió sexual

La causa està oberta contra els dos detinguts, segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), per un presumpte delicte d'agressió sexual.

Dos agents de la Guàrdia Urbana es van trobar la noia i les seves amigues davant d'una discoteca del front marítim de la ciutat i gràcies a la descripció de les noies i a la col·laboració dels vigilants de la discoteca Opium, van poder detenir els joves, també de 22 anys i de nacionalitat suïssa.