Un home condemnat a 271 anys de presó per 24 agressions sexuals sortirà en llibertat a Màlaga en concedir-li el tercer grau. Els veïns de la localitat estan alarmats.

Abordava mares després que deixessin els seus fills a la guarderia

 

El condemnat va cometre totes les agressions entre 1997 i 2002, any en què va ser detingut. El seu mode d'actuació sempre era el mateix. Va començar abordant mares després que deixessin els seus fills a la guarderia utilitzant una arma blanca, però en veure que la Policia estava a punt de capturar-lo, el seu objectiu va canviar i va abusar d'estudiants d'Erasmus estrangeres al seu domicili fent-se passar per lampista, explica Espejo Público.

Per tot això, el van condemnar a 271 anys de presó, encara que només pot complir 20 anys com a màxim, pel que hauria de sortir el gener del 2022. Ara bé, el jutge de vigilància penitenciària li ha concedit el tercer grau, pel que romandrà durant la setmana en un centre d'inserció social i podrà sortir els caps de setmana. Els veïns estan alarmats per la posada en llibertat d'aquest individu.