Uns assaltants han encastat un cotxe contra l'aparador de la perfumeria Júlia al centre de Sabadell i s'han endut uns 30.000 euros en productes. Els fets han passat de matinada i els Mossos d'Esquadra encara no han identificat als lladres, tot i que ja han obert una investigació.

Encasten el cotxe contra una botiga al centre de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori aquesta matinada de dimecres en una perfumeria de la cadena Júlia al centre de Sabadell. Segons han explicat els propietaris a l'ACN, els fets han passat a les 5.45 hores, quan un cotxe no autoritzat ha accedit a l'àrea restringida de vehicles del passeig de la Plaça Major, on es troba la botiga. Després de maniobrar, el conductor ha encastat el vehicle marxa enrere a l'aparador, i en un minut, aproximadament, han buidat part de les colònies i perfums d'una àrea concreta de la botiga i han fugit.

Estampan un coche en una tienda en el centro de Sabadell / ACN

Encasten un cotxe contra l'aparador de la perfumeria Júlia al centre de Sabadell / ACN

Els mateixos propietaris calculen que els lladres s'han endut uns 30.000 euros en productes. Els Mossos han recollit dades i imatges de les càmeres de la botiga, que romandrà tot el dia tancada.

La repetició d'un modus operandi

Darrerament,  s'està repetint el mateix patró arreu de Catalunya: un cotxe s'encasta contra l'aparador de la botiga i s'emporta el botí de dins. Els lladres s'aprofiten del toc de queda i els carrers buits i arrasen les tendes. A Barcelona, per exemple, no s'aturen els robatoris contra les botigues de luxe de moda de l'exclusiu passeig de Gràcia de Barcelona. Fa unes setmanes, uns lladres van assaltar les botigues G-Star, Tommy Hilfiger -trencant l'aparador amb la tapa d'una claveguera- i Dolce Gabbana -on també hi van encastar el cotxe-.