Dos nois han estat detinguts per un robatori a una casa de Manresa (Bages) i, quan estaven al cotxe dels policies, han començat a destrossar-lo i, a més, han mossegat un mosso que els acompanyava.

Enxampats robant en una casa de Manresa

Els fets han passat la matinada d'aquest dilluns quan la Policia Local de Manresa ha estat alertada per alguns veïns que els deien que tres nois estaven intentant robar en una casa de Manresa, segons informa Regió 7.

Policía Local Manresa / ACN

Enxampen dos lladres robant en una casa de Manresa, destrossen un cotxe de la Policia Local de Manresa i mosseguen un Mosso d'Esquadra / ACN

Quan els agents s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han vist que els lladres havien forçat una porta i que havien fugit per la teulada. Al cap de poca estona, han aconseguit detenir dos dels lladres, de 20 i 28 anys, mentre que el tercer ha fugit.

Destrossen el cotxe dels policies i mosseguen un agent

Quan els dos integrants estaven al cotxe dels policies, amb molta agressivitat, han començat a destrossar l'interior del vehicle i, per si no fos poc, el noi de 20 anys ha mossegat violentament un dels mossos que estava a l'operatiu.

Actualment, han identificat el tercer lladre i estan treballant per aconseguir detenir-lo. Els tres lladres es podrien enfrontar a penes de presó i sancions econòmiques per haver comès un robatori i per atemptar contra l'autoritat.

No és el primer cop que els agents dels Mossos d'Esquadra són agredits durant el servei. De fet, la setmana passada, un noi que passejava despullat pels carrers de Sabadell (Vallès Occidental) va intentar pegar un agent que el volia identificar.