Fa anys que els veïns del barri del Poble-sec de Barcelona es queixen de la inseguretat que hi ha als seus carrers, ja que passejar a la nit per aquesta zona pot suposar un autèntic perill: apunyalaments, robatoris violents i baralles són fenòmens molt comuns en aquest districte.

Robatori violent

Tot i les constants queixes, la violència segueix sent habitual i si no que li diguin a l'home que li han amputat la mà per intentar evitar un violent robatori dilluns a la nit.

Un veí del barri ha vist com un home intentava robar un turista i, en intentar evitar-ho, l'home l'ha atacat i li ha amputat la mà, segons informa Helpers BCN.

Blai / Google Maps

La violenta agressió va passar al cèntric carrer Blai del barri del Poble-sec

L'ataca amb un matxet

Han aconseguit detenir al lladre, que és un home que viu en una casa ocupada amb 20 persones més. També han detingut una segona persona implicada en el brutal robatori.

A més, un altre veí del barri explica que l'agressor va agafar expressament un matxet per perseguir la seva víctima per tot el carrer Blai, que és on ha tingut lloc l'incident.

Queixes dels veïns

També explica que la casa ocupada on viu l'agressor és un niu de problemes pel barri, ja que hi ha baralles, violència i soroll a altes hores de la nit de manera habitual.

Es tracta d'un habitatge situat al carrer Hortes que els Mossos han de visitar pràcticament cada dia per les queixes dels veïns. No obstant això, no poden fer res per expulsar-los, fet que preocupa enormement als ciutadans de Poble-sec.