Ull per ull, dent per dent, i cama per robatori. Un lladre argentí ha perdut una cama després d'entrar a robar en una casa de Buenos Aires: els dos gossos pitbull que hi havia dins del domicili van atacar-lo i se li van menjar bona part de la cama esquerra.

Els fets van passar poc abans de les tres de la matinada del dia 1 de juny, quan l'home va saltar una tanca per entrar a robar en una casa de Los Polvorines, un suburbi de la capital argentina. Pocs instants després, però, els veïns van trucar a la policia perquè van sentir lladrucs i crits de dolor: els dos gossos pitbull que vigilaven el domicili havien atacat l'home.

L'home va acabar mig despullat i amb ferides a pràcticament tot el cos

 

Quan els serveis d'emergència van arribar, es van trobar l'home mig despullat, després que els gossos li arrenquessin la roba, i tenia ferides a pràcticament tot el cos: al cap i als braços, però sobretot a les cames. De fet, la part inferior de la cama esquerra li havia desaparegut: a base de mossegades, els gossos se li havien menjat la carn i havien deixat els ossos a la vista.

El ferit el van traslladar en ambulància a l'Hospital de Traumatologia de Malvinas Argentinas, on li van amputar la cama i on ha estat diversos dies ingressat a l'UCI. 

La propietària dels gossos, exculpada

En un primer moment, la fiscalia va decidir imputar els dos implicats: el lladre, per "violació de domicili", i la propietària dels gossos, a qui responsabilitzava de les greus lesions que havia patit el lladre.

Tot i això, el govern del municipi de Malvinas Argentinas va assegurar que donaria assistència jurídica a la propietària dels gossos perquè considerava injust que la dona fos imputada. Finalment, després d'una campanya popular que va recollir gairebé mig milió de signatures per evitar que sacrifiquessin els gossos, la fiscalia ha arxivat la causa contra la dona i ha imputat el lladre per temptativa de robatori.

Segons la propietària dels animals, els gossos, que es diuen Roco i Yana, no són violents i "tothom que passa pel carrer, fins i tot els nens, els acarona".

cama mossegada lladre argentina
os cama lladre argentina

Els gossos van destrossar la cama del lladre / Facebook