Un home de 39 anys amb més de 30 antecedents policials va entrar a robar a una casa després de trobar les claus enterrades en un jardí al municipi de Telde (Gran Canària). El lladre va endur-se joies valorades en més de 50.000 mil euros

La propietària de la casa va denunciar el robatori quan va tornar a casa i va veure que li faltaven els seus anells, polseres i arracades d'or i plata amb pedres precioses, un conjunt valorat en més de 50.000 euros. En aquest cas, el lladre va poder entrar a la casa sense cap problema perquè va trobar les claus enterrades a un jardí exterior i va anar provant-les en les diferents residències de la zona fins a aconseguir obrir la porta correcta. 

La propietària havia amagat les claus com a mètode de precaució per si algun dia perdia les seves. 

La propietària va explicar a la Policia Nacional que ella havia amagat les claus com a mètode de precaució per si algun dia les perdia. 

Diversos testimonis van afirmar a la Policia que havien vist un home netejant un jardí exterior molt proper a la casa on es va produir el robatori. Finalment, gràcies al procés d'identificació, els cossos de seguretat han detingut al lladre.